De Groene verdieping (incl. privé living)

De groene verdieping op de 2e etage bestaat uit de groene slaapkamer en privé living (woonkamer). De Groene verdieping is ideaal voor zakenmensen en voor mensen die langer in Mechelen willen verblijven. De verdieping leent zich echter ook perfect voor mensen die een romantisch weekend voor ogen hebben. De Groene verdieping omvat namelijk de hele 2e verdieping en die bestaat uit 2 kamers.

De slaapkamer

De eerste kamer is een slaapkamer van ongeveer 4x4m en die bevindt zich aan de achterkant van het huis. Deze kamer heeft een boxspring van 1m60 bij 2m00. Op deze kamer heeft u een kleine douchecabine en wc tot uw beschikking, daarnaast nog een waskom. Er liggen douche- en verzorgingsproducten die u naar hartelust kunt gebruiken, ook ligt er een badjas voor u klaar.

De living

Deze bevindt zich aan de voorkant van het huis en is bijna 6x5m. In deze kamer kunt u digitale tv of een DVD kijken in de zetel. U kunt er zelf koffie of thee maken en de minibar is gratis. Er is wifi en eveneens een vaste internetaansluiting. Voor zij die willen (moeten) werken kunnen dat doen aan de werktafel.

Het ontbijt wordt in onze gezellige woonkeuken geserveerd tussen 07.00 en 09.30.

De prijs voor deze verdieping met privé living is 140 euro inclusief uitgebreid ontbijt. Komt u alleen dan brengen wij 15 euro in mindering. 

Wij aanvaarden bank-, kredietkaarten en/of cash.

Wilt u deze verdieping reserveren?

Dan vragen wij u onderstaand boekingsformulier in te vullen. Wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden. Wij zouden het appreciëren moest u een richtlijn qua aankomsttijd kunnen geven. U kan inchecken vanaf 16u en de kamers zijn beschikbaar tot 11u de volgende morgen.

U kunt ons ook altijd een e-mail sturen (info (at) DeLachendeEngel.be) of even bellen (+32 475 255 444) om uw verdieping te reserveren.

Wij heten u alvast van harte welkom in onze Bed and Breakfast te Mechelen.

Boek de Groene Verdieping

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
09
- Geboekt
09
- In afwachting

Voornaam en naam:

Straat + nr:

Woonplaats en postcode:

Land:

E-mail:

Telefoonnummer:

Aantal gasten:

Uw wensen / bemerkingen:

Uw aankomsttijd: