Waar ligt onze Bed en Breakfast?

Onze Bed and Breakfast heeft een zeer centrale ligging. Wij wonen aan de ring rond het centrum van Mechelen, overal dichtbij. Het centrum ligt op 10 minuten wandelafstand,  het station op 7 minuten.

Daarnaast ligt Mechelen tussen grootsteden als Antwerpen, Brussel en zelfs Leuven op 20 minuten met de trein. Dat maakt Mechelen een goede uitvalsbasis. De chaos en de verkeersproblemen kunnen immers worden vermeden.

Klik voor een plattegrond van Mechelen.

Dankzij de ligging van onze Bed & Breakfast is deze eveneens zeer makkelijk te bereiken met zowel de trein, auto en bus.


Grotere kaart weergeven

Waarom Mechelen?

Mechelen is ’n oude stad met een ziel: ’n gotisch stadhuis, de Romboutskathedraal, vele mooie kerken, museum Kazerne Dossin, het speelgoedmuseum, het horlogemuseum, Brouwerij ‘t Anker, Het Begijnhof, de gezellige dierentuin Planckendael, Technopolis, vlakbij twee groene parken: de Kruidtuin is klein en ligt midden in het centrum, het Vrijbroekpark ligt 10 minuten lopen van ons af en is erg groot met een rozen- en dahliatuin en twee cafés met terras.

Op de Grote Markt en Vismarkt zijn leuke terrasjes waar u een Mechelse pint kunt drinken zoals de`Maneblusser` of `Gouden Carolus’.  U kunt hier ook heerlijk eten in de verschillende eetcafés en restaurantjes.

Niet overtuigd van Mechelen als ideale Bed & Breakfast stad? Bekijk dan alle activiteiten in en rondom Mechelen!

Routbeschrijving

U komt met de auto:

GPS coordinaten zijn: Van Benedenlaan 43, 2800 Mechelen (België).

Vanuit Brussel:
Via de E19 vanuit Brussel neemt u de afslag Mechelen Zuid. Bij de rotonde (aan de Technopolis) rijdt u rechtdoor richting Mechelen centrum. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor totdat u de volgende rotonde tegenkomt (bij het station). Hier rijdt u rechtdoor tot aan de volgende stoplichten waar u linksaf op de Mechelse ring draait. Dan heeft u na de volgende lichten en de scherpe bocht de Bed and  Breakfast aan de rechterkant liggen.

Vanuit Antwerpen:
Via de E19 vanuit Antwerpen neemt u de afslag Mechelen Noord en volgt de borden Mechelen. Bij de Mc. Donalds slaat u rechts de Mechelse ring op. U volgt deze ring voor eendrietal stoplichten totdat u in de middenberm De Brusselse Poort ziet staan. Deze rijdt u voorbij en bij de eerstvolgende lichten draait u 180 graden naar links zodat u aan de andere kant van de straat rijdt. Dan heeft u na ongeveer 100 meter de Bed and Breakfast liggen.

Parkeren in Mechelen
In het weekend kunt u uw auto gratis parkeren op enkele minuten loopafstand van onze B&B. Komt u op een doordeweekse dag dan kunt uw auto gratis parkeren in het Vrijbroekpark wat op een kleine 10 minuten wandelen ligt. Betaald parkeren kan altijd en overal.

U komt met de trein:

Onze Bed and Breakfast ligt op 7 minuten wandelen van het treinstation. Wanneer u met uw rug naar het station staat en de rotonde (aan centrumkant) voor u ziet dan wandelt u rechtdoor richting Brusselse Poort. Bij het Sint Maarten ziekenhuis steekt u de straat over zodat u op de Mechelse ring bent. Vervolgens heeft u de Bed and Breakfast aan de rechterkant liggen op ongeveer 200 meter.

U komt van de luchthaven (Zaventem):

Hier bestaan sinds kort 2 opties voor. U kunt de bus met nummer 682 of 282 vanuit Zaventem nemen. De laatste halte van de 282 lijn ligt voor onze deur. Deze rit duurt ongeveer een uur afhankelijk van het verkeer.

De andere mogelijkheid is om de rechtstreekse sneltrein van Zaventem naar Mechelen te nemen. Vervolgens volgt u de instructies “u komt met de trein”.

Reserveer nu meteen uw kamer of ga terug naar de homepage